Om salongen

Din lokale frisør i Nittedal. Hos oss er du garantert godt håndverk og god kvalitet. Vi ønsker at du som kunde skal få en god opplevelse og veiledning. Vi tilbyr alle behandlinger innenfor vårt fag. Velkommen til oss, på Nittedal Stasjon.

Våre frisører

Karianne

Karianne er medeier av Oker og har en unik evne til å se muligheter og skape dem, både med farger og klipp. Hun har jobbet som fargeteknikker for Joico i flere år og hennes største lidenskap i frisørfaget er nettopp farge. Konsultasjonen er den viktigste delen av et frisørbesøk synes Karianne og sammen så finner vi det som passer best til deg. Nøyaktighet og lidenskap er ord man kan bruke om måten hun jobber på, noe som skaper trygget hos kunden.

Kristín

Kristín er medeier av Oker og er opptatt av å skape skjønnhet og levere godt håndverk. Hun er utdannet frisør av Toni & Guy på Island og har vært i faget i 14 år. Kristin har de siste årene jobbet mye med extension og opplæring av frisører i dette. Kristin er en veldig sosial, kreativ og varm person som med sitt engasjement for faget og deg som kunde gir deg de fineste resultater, du kan alltid føle deg trygg i stolen hennes.

Kicki

Kicki har vært frisør i en årrekke og er utrolig engasjert i sine kunder. Hun er en ydmyk, kreativ og veldig positiv person. Kicki er en allsidig stylist som liker og jobbe med alle delene av faget. Hun passer veldig godt inn på Oker og gjør at vi har blitt et veldig bra og helhetlig team! Etter mange år i Oslo hvor hun har jobbet som stylist og med opplæring av lærlinger var det på tide og finne jobb nærmere hjemme. Man får veldig tillit til Kicki, hun er tålmodig og lyttende. Hun ser deg og er god til å fremheve din stil.

Bli bedre kjent med oss Ring oss 902 21 500