Om salongen

Din lokale frisør i Nittedal. Hos oss er du garantert godt håndverk og god kvalitet. Vi ønsker at du som kunde skal få en god opplevelse og veiledning. Vi tilbyr alle behandlinger innenfor vårt fag. Velkommen til oss, på Nittedal Stasjon.

Våre frisører

Karianne Sørvig

Karianne er medeier av Oker og har en unik evne til å se muligheter og skape dem, både med farger og klipp. Hun har jobbet som fargeteknikker for Joico i flere år og hennes største lidenskap i frisørfaget er nettopp farge. Konsultasjonen er den viktigste delen av et frisørbesøk synes Karianne og sammen så finner vi det som passer best til deg. Nøyaktighet og lidenskap er ord man kan bruke om måten hun jobber på, noe som skaper trygget hos kunden.

Kristín Björk Viðarsdóttir

Kristín er medeier av Oker og er opptatt av å skape skjønnhet og levere godt håndverk. Hun er utdannet frisør av Toni & Guy på Island og har vært i faget i 14 år. Kristin har de siste årene jobbet mye med extension og opplæring av frisører i dette. Kristin er en veldig sosial, kreativ og varm person som med sitt engasjement for faget og deg som kunde gir deg de fineste resultater, du kan alltid føle deg trygg i stolen hennes.

Bli bedre kjent med oss Ring oss 902 21 500